zondag 14 februari 2010

DING 23 VERVOLG

Prive zal ik niet meer chatten en hyves niet gaan gebruiken, maar voor de bibliotheek kunnen we niet zonder sociale netwerken en de jeugd is hier zo vertrouwd mee ,daar moet je als Bibliotheek dan in meegaan.

Maar hoe en wat we als bibliotheek gaan doen zullen we samen moeten afspreken en kijken wie wat bijhoudt want er wordt ook een hoop onzin geschreven dus dat moet ook in de gaten gehouden worden.En gaat die tijd dan ten koste van het inlichtingenwerk ?

En we krijgen een uitgebreidere versie van Bicat, wat zijn daar voor mogelijkheden en er zijn natuurlijk al veel bibliotheken zoals we hebben kunnen zien die veel verder zijn dan wij dus we hoeven niet het wiel opnieuw uit te vinden.

1 opmerking:

  1. Ha fijn Leestje! Proficiat!!
    Ben je blij en opgelucht of vind je het ook wel wat jammer dat de tucht en dwang van de cursus voorbij zijn?
    (Ik ben soms net een klein kind, als het niet meer moet dan laat ik het lekker zitten.) Maar jij hebt volgens mij de lol van een aantal Dingen echt wel te pakken en trouwens, tucht of leuk of iets er tussen in: er helpt geen lieve moedertje aan.
    Er is een musical die heet : "Stop the world, I want to get off!". Maar dat is een retorisch bevel, dat snapt zelfs een klein kind.
    En het is vaak ook heel aangenaam in een mallemolen, hoor, vooral als je er met aardige en verstandige mensen in ronddraait.

    BeantwoordenVerwijderen